Vi är leverantör för Udi® och PAVATEX produkter.

 

Udi® står för långvariga, moderna och hållbara isoleringssystem för ekologiska träfibrer. Udi® är specialisten för isoleringen av fasad, rums-in-sidan och tak.

För varje situation hittar vi tillsammans med dig rätt produkt. På de följande sidorna, presenterar vi de viktigaste produkterna. Alla produkter som erbjuds av Udi® du kan relatera om oss.

 

PAVATEX är ett anrikt företag som startade redan 1932 i Schweiz. Inledningsvis producerade man hard boards (HDF) men för snart 20 år sedan valde man att sluta med det och istället satsa på mjuk träfiberisolering (Soft woodfiber boards).

 

Varför träfiberisoleringen?

En hållbar, miljövänlig och effektiv byggnadsisolering med de multifunktionella isolerings- och tätningssystemen från båda leverantörer erbjuder inte bara ett effektivt skydd mot kyla, utan bildar också underlaget för en sund och behaglig boendemiljö. De diffusionsöppna träfiberisoleringssystemen skyddar tillförlitligt mot kyla på vintern. På sommaren håller de däremot värmen ute och bostadsrummen hålls angenämt svala längre.

 

Dessutom garanterar de ekologiska isoleringsmaterialen av det förnybara råmaterialet trä, fiber för fiber en särskilt hälsosam isolering och boendemiljö.

Samtidigt uppfyller de ekologiska träfiberisoleringarna alla krav på miljövänlighet och hållbarhet. De garanterar också en hälsosam boendemiljö. Isolerskivornas diffusionsöppna struktur reglerar dessutom luftfuktigheten i rummet och sörjer på detta sätt för ett angenämt och behagligt rumsklimat.

Det finns isoleringslösningar för fasad, rums-in-sidan, golv och tak.

 

Vi erbjuder hela sortiment av båda tillverkare – fråga oss.

De populäraste produkterna är:

  • UdiFlex

  • PavaFlex

  • UdiTop

  • Udi RECO/ UdiIN RECO
Resultat 1 - 3 av 3

Träfiberisolering

Udi RECO & UdiIN RECO

Isolerskiva på trä och sten; perfekt...

Mer information