Armytek Wizard Pro Magnet USB + 18650

E-post
Förmodligen den bästa pannlampa på marknad.
Beskrivning

Armytek Wizard Pro har utvecklats och byggts med de mest krävande användarna i åtanke.

Ingen likvärdig pannlampa som drivs på ett 18650 batteri kan mätas ljusmässigt mot Wizard Pro.

Perfekt för jobb, jakt, orientering, fiske, camping, skidåkning etc.

Hela 10års garanti!

Ljuskäglan är en behaglig kombination mellan en superstark hotspot och ett rikligt jämnt fördelat fyllnadsljus. Räckvidden för ljuskäglan är (enligt tillverkaren) 130 meter, vilket är tillräckligt för de flesta behov.

Armytek Wizard Pro har en kraftfull, stryktålig och helt vattentät design enligt IPX8 standard (10 m vattendjup).

 

Ett aluminium-hölje med typ III hårdanodisering och en rostfri stålring kring linsen skyddar mot repor, stötar och slag (tappas från 10 m höjd mot hårt underlag). Wizard PRO är ett av de bästa valen av pannlampa för jobb, friluftsliv, sport, jakt och vandring.

ArmyTek Wizard Pro passar alla! Perfekt till dem som söker en enkel, trygg och pålitlig pannlampa som fungerar under alla förhållanden, men även till dem som kräver lite fler egenskaper av en pannlampa för att bli helt tillfredsställda. I grundutförande är ArmyTek Wizard Pro en mycket enkel lampa att använda. Men vid behov finns även blinkläge, strobo och en funktion som varnar för låg batterikapacitet att aktivera. Normalanvändaren som inte har någon användning av dessa funktioner, behöver dock inte vara orolig över att av misstag aktivera dem, då de ligger gömda i gränssnittet.

 

Nu med nya "snäppfästet"!

Den aktuella modellen är med USB-laddning, magnet i botten och medföljande specialanpassat 3200 mAh batteri med kvalitets-cell från Panasonic. Lampan är med andra ord HELT KOMPLETT för användning direkt ur kartongen.

USB-kabel medföljer och kopplas in i vilken apparat som helst som kan ge ström genom USB-porten (laptop, mobilladdare, power-bank, USB-plugg för cig.uttag i bilen mm). Laddning sker genom vattentät magnetkontakt i botten av lampan. Allt som krävs är att man skruvar ur "korken" i botten ett kvarts varv innan laddning.

Vikt:

Mått:

Drifttider:

Turbo 2: 1800lm/ 1h

Turbo 1: 900lm/ 1h 40m

Main 3: 390lm/ 4h

Main 2: 165lm/ 10h 30m

Main 1: 30lm/ 50h

Firefly 3: 5,5lm/ 40d

Firefly 2: 1,5lm/ 40d

Firefly 1: 0,15lm/ 200d

 

 

 

Välj variant